Amazon

luni, 6 iunie 2016

Despre Elon Musk şi realitatea virtuală

http://www.comunic.ro/article/elon-musk-este-aproape-sigur-că-trăim-într-o-simulare-pe-calculator

Mesaj insotitor: 
   Redirectionez acest E-mail, trimis de un colaborator al Misiunii Astrale "Romania Altruista si Inteleapta" (caruia ii multumesc pentru semnalare), unor specialisti in Informatica care beneficiaza de autoritatea stiintifica, respectiv de autoritatea logistica, necesare, pentru a se putea implica, daca doresc, intr-un mod eficient, in organizarea unei intruniri stiintifico-informativ-aplicative, oficiale, la nivel national, dedicata Realitatii virtuale, cu deschidere spre Fiintele superioare-virtuale, precum si, mai ales, spre Creationismul Civilizational-virtual, extra-lumesc, al carui obiectiv de cercetare, proiectare, realizare si implementare, in evolutie existentiala, specifica civilizational-virtuala, in Lumea in care existam, suntem, de fapt. 
   Spre deosebire de alte grupari de cercetare, in aceleasi domenii, Romania, in general, respectiv Timisoara, in special, in calitate de Stat, respectiv de Oras Inainte-Mergator, (din cate cunosc) beneficiaza de un avans de cunoastere, informare, precum si chiar de aplicare, care, probabil, nu se va mai mentine mult timp. 
   Mai stiu ca se intreprind cercetari si se lucreaza la realizarea unor obiective concrete, in acest domeniu, sub coordonare extra-lumeasca, indirecta (adica: prin comunicare telepatica, sau prin alte moduri de comunicare), precum si directa, cu implicarea unor fiinte-superioare, extra-lumesti, care exista si activeaza in baze existentiale, construite special in acest scop, (mai ales in domeniul Industriei Militare), rezultatele obtinute fiind insa secretizate.
   Organizatia ezoterica: "Misiunea Astrala Romania Altruista si Inteleapta" MARAI) beneficiaza de colaborarea unor comunicatori extralumesti, prin telepatie extra-lumeasca (comunicare cunoscuta printre initiatii in Ezoterismul secific Creationismului Existentialist-Civilzational-virtual (si numita: Chanelling-in limba engleza), cu ajutorul carora a realizat si difuzat, public, mai multe lucrari de Introducere in Creationismul Existentialist-Civilizational-virtual, precum si de introducere informativ-aplicativa in Praxiologia aferenta acestui tip de Creationism. 
   In cursul anului 2015, MARAI a declansat si o Revolutie pentru introducerea  Modului de Cunoastere Existential-Informatica a Lumii in care suntem integrati pentre evolutie-existentiala, Modul de Cunoastere enuntat anterior, fiind menit si urmand a fi utilizat, in viitor, la nivel oficial, alaturi de Modul de Cunoastere Existential-Substantial (numit si: Fizic), incepind astfel o perioada temporala de schimbare evolutiv-existentiala, similara, ca importanta, perioadei in care personalitati ca: Galileo Galilei, Giordano Bruno s.a. au semnalat si contribuit (chiar cu riscul de a deveni martiri) la inlocuirea Modului de Cunoastere Existential-Substantial Geocentric, cu Modul de Cunoastere Existential-Substantial Heliocentric. numit si: Fizic.
    M-am adresat si Academiei Romane, in acest scop, in cursul anului 2015, cu ocazia difuzarii, publice, prin intermediul Retelei Internet, a Proclamatiei declansarii Revolutiei pentru introducerea Modului de Cunoastere Existential-Informatica, de la care am primit, insa, doar un raspuns lamentabil, pe care il voi difuza public, la momentul oportun, daca nici acest apel nu va fi in masura sa sensibilizeze, in mod corespunzator, factorii determinanti din respectiva institutie. 
   Acest prim-esec, precum si informatiile primite ulterior, referitoare la realizarile altor colective de cercetatori, in domeniul Creationismului Existential Fiintial-Superior, m-au determinat sa ma adresez, in continuare, Institutelor de Cercetari, precum si Institutiilor de Invatamint Superior, din Romania si din Republica Moldova, inainte de a ma adresa altor Institutii, similare, din strainatate.
   Astept un raspuns concret, pina la data: 21 iulie 2016, din partea celor interesati de organizarea, cat mai grabnica, a unei intruniri, oficiale, a cercetatorilor si potentialilor-aplicatori ai domeniului de cercetare si praxiologie, enuntat anterior.
Cei interesati de rezultatele obtinute de colectivul de colaboratori ai Organizatiei Ezoterice "Misiunea Astrala Romania Altruista si Inteleapta' in domeniul de cercetare si praxiologie, enuntat anterior, sunt invitati sa acceseze blogul: www.lorin-fortuna.ro

Lorin Fortuna/Timisoara/o5.o6.2016/E-mail:lorinfortuna@gmail.com /Blog: www.lorin-fortuna.ro /

P.S. Trimit mai intii, in aceasta forma, provizorie, aceasta instiintare, unor cadre didactice universitare si specialisti timisoreni, respectiv bucuresteni, carora le-am trimis, pina in prezent, mai multe lucrari in domeniul enuntat anterior, pentru a le solicita opinia in legatura cu propunerea organizarii intrunirii propuse, care, in masura posibilitatilor, as dori sa se realizeze in cadrul unei institutii adecvate, din Timisoara. Astept raspunsul celor doritori sa colaboreze pina la data: 13.06.2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu