Amazon

miercuri, 12 decembrie 2012

Panama- iubirea mea( prima parte)

Andreaa, o tanara de 26 de ani, era maritata cu un tanar om de afaceri.  De cand l-a cunoscut, acesta s-a schimbat mult, din pacate in rau. Uneori nici nu-l mai recunoaste. Parca este alt om.  Ea statea in bucatarie si pregatea mancarea, cand acesta intra acasa nervos.

-  Mancarea e gata? urla el


- Inca nu?

- Bine ca stai  toata ziua si nu esti in stare sa faci mancarea la timp.

Dupa catva timp era gata mancarea. Cand mancau ea tot  incerca sa-i propuna sa plece undeva in concediu, dar el nimic.

- Stii ceva? Daca vrei sa pleci undeva, du-te singura, eu am de lucru.

- Si unde sa ma duc singura?

- Nu stiu, te priveste.

Ea a plecat suparata in camera ei. Ca sa-i treaca nervii a inceput sa caute pe net. Cand, din greseala, pe  o retea de socializare da de o  fosta colega de scoala care era plecata in SUA. Incep ele sa vorbeasca. Fiecare povestesc  ce au mai facut.  Cand prietena ei ii propune sa mearga in vizita la ea, in SUA. Aceasta accepta, dar i-a spus ca mai intai trebuie sa-si intrebe sotul.

Seara i-a povestit toata treaba, si l-a intrebat daca e de acord. Acesta i-a spus ca poate sa plece. A doua zi, dis de dimineata, a inceput sa pregateasca actele. Cum nu a gasit o cursa directa, a rezervat  un bilet la o cursa Bucuresti- Berlin urmand ca de acolo sa plece spre destinatia finala.Venise clipa plecarii. Astepta singura in aeroport. Prin boxe se anunta ca pasagerii sa se imbarce in avion. Din zbor admira cerul si soarele. Dupa cateva ore  bune de zbor, ajunge la Berlin. Aici mai avea de asteptat in aeroport.Oboseala incepea sa isi faca simtita prezenta. Plus ca  era singura. Cand incepuse sa se plictiseasca de moarte, si sa fie din ce in ce mai obosita,  se anunta ca e timpul sa se imbarce. Fuge repede spre zona de imbarcare. Insa, din greseala, se imbarca intr-un alt avion. Bucuroasa ca, in sfarsit, s-a urcat in avion, nu si-a dat seama ca a gresit avionul.  Cand si-a dat seama era prea tarziu Avionul era deja in zbor. Incepuse sa isi faca griji, nu stia ce sa faca. Abia astepta sa aterizeze in Panama, ca sa ia un alt avion spre America. Ajunge in sfarsit in  capitala tarii. Umbla de una singura prin aeroport, cautand unde sa cumpere un alt bilet.Fara sa vrea se ciocneste de un tanar localnic.
     Isi cere scuze si fac cunostinta. Juan era un tanar localnic. Tatal lui lucrand in guvern.  Stau un pic de vorba si isi dau seama ca au multe idei in comun. Stand ei de vorba, vad pe un ecran ca arata la televizor ca avionul in care trebuie sa se afle, s-a prabusit in ocean in timpul  unei furtuni, Vede ca,  oficial, ea e moarta.
     Facand o analiza a vietii ei s-a gandit ca nu ar strica sa isi refaca viata intr-o alta tara, cu altcineva. Insa mai intai trebuia sa rezolve problema cu moartea sa.


                ( va continua.. )

2 comentarii:

  1. Fiind prima poveste, eu te incurajez sa mergi mai departe, pentru ca a iesit bine, ai imaginatie bogata.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello, welcome, I'm glad with your comment very nice your blog
    I am following your blog, I'll be glad that you follow me too, I wish success

    RăspundețiȘtergere