Amazon

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Daruri de la Moldsilva

În ajunul sărbătorilor de iarnă Agenția  "Moldsilva"  a venit cu daruri la cei 90 de copii cu vîrsta de pîna la 7ani, de la Centrul Municipal de Zi și Plasament pentru Copii de Vîrstă Frageda și Famile din Chișinău.
În pofida faptului că majoritatea copiilor care sunt plasați la acest centru au probleme grave de sănătate mulți dintre ei au ținut să participe la matineul consacrat sărbătorilor de iarnă. Povestea a cărei personaje au fost chiar acești copii a cuprins; scenete, recital de poezie, jocuri, dansuri și discuții cu Moș Crăciun. Darurile pentru  frumoasa prestație avută la sărbătoare și pentru curajul cu care trec copii peste problemele vieții, au fost oferite din suflet de către Directorul general adjunct al Agenției Moldsilva, Tudor Botnari, care le-a urat un an plin de realizări frumoase și oameni buni mereu alături. Iar educatorilor, medicilor și toți angajații instituției care realizează un lucru atît de nobil prin altruism, să aibă parte de noroc în viață și sănătate familiilor lor. Agenția a venit cu dulciuri, hăinue și mărfuri de uz casnic în sumă de 15 mii de lei, iar ulterior în funcție de posibiltăți va reacționa la solicitările centrului de plasamnet pentru copii.
Pentru Agenția Moldsilva a devenit deja o tradiție să fie aproape de familiile și persoanele aflate în dificultate ajutîndu-i material. Iar pentru copii din instituțiile sociale contribuie la crearea condițiilor pentru a avea o copilarie fericită.
Toate cele 25 de întreprinderi silvice subordanate Agenției Moldsilva în funcție de posibilități, desfașoară acțiuni de caritate pe tot parcursul anului, în mod special cu ocazia zilei profesionale a silvicultorului și a sărbătorilor de iarnă.


Sursa: moldsilva.gov.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu